Gimnazija Marul

Osnivač Gimnazije Marul
CENTAR ZA STRANE JEZIKE
VODNIKOVA®, ZAGREB

Učenici o svojoj gimnaziji Marul

"Pobijedila sam strah od odgovaranja. Razredi su manji, a profesori su uvijek spremni pomoći ako nešto ne razumijem. Poboljšala sam svoje rezultate iz kemije i geografije."

Dora Blaić

"Zbog malog broja učenika u razredu, bolje i lakše pratim nastavu. Osim toga, predmeti su raspoređeni po polugodištima pa smo manje opterećeni količinom gradiva."

 Luka Perasić

"Profesori su super! Škola mi je predobra! Ponosim se sobom što više ne kasnim na nastavu."

Iris Kobeščak

"Škola mi pomaže da postanem zrela i odgovorna osoba. Ne kasnim više na nastavu i nemam više tremu kad odgovaram."

Nika Likan Novak

"Svima bih preporučio ovu školu jer je odlična i sve se može naučiti na satu."

Josip Puljiz

"Predavanja nastavnika su zanimljiva, a upute za rad su jasne. Opušteniji sam i upamtim sve na satu pa ne moram učiti kod kuće."

Dominik Čretni

"Počela sam više učiti i redovito pišem zadaće. Više se ne bojim testova i odgovaranja. Puno se može naučiti jer se profesori jako trude oko nas."

Sanja Weber

"Obzirom na blokovsku nastavu, imamo manje predmeta svako polugodište. To nam pruža manje stresa i olakšava učenje. Profesori nam jako pomažu u shvaćanju gradiva."

Jakob Grubišak

"Imam manju tremu na testovima, posebno iz matematike. Nastavnici ponovo obrađuju dijelove gradiva koje nismo dobro razumjeli."
Eugen Weber

"Profesori me motiviraju na učenje. Poboljšao sam ocjene u usporedbi s onima iz osnovne škole. Zadovoljniji sam, imam bolji osjećaj samokontrole, a i atmosfera u kući je bolja."

Erlich Nam, Jan Yong

"Lakše učim, pratim nastavu, mirniji sam na satu. Društvo je super i dobro se zabavljamo. Profesori se zalažu za znanje učenika i ništa im nije problem ponoviti i dva puta ako je potrebno."

Marin Bradaš

"Manje je učenika u razredu, pa se profesori mogu više posvetiti pojedincima. Svladao sam problem s matematikom"

Maks Vujčić

"Profesori su jako tolerantni i profesionalni. Jako mi se sviđa nastava njemačkog jezika."

Gabriel Matačić

"U školi je dobro društvo. Uspio sam poboljšati ocjene i svoje ponašanje. Profesori imaju jednake kriterije za ocjenjivanje prema svima."

Luka Silov

"Profesori su mi super: učenikov uspjeh je i njihov uspjeh. Uspio sam pobijediti svoju lijenost i počeo redovito učiti."

Patrik Silov

"Nastava počinje u 9.00 sati, što je super. Savladao sam kemiju i zavolio glazbenu umjetnost. Prijatelju bih preporučio Marul jer je to kvalitetna škola"

Viktor Firšt

"Učenje nam je lakše jer ima manji broj predmeta po poluugodištu. Jako sam zadovoljan jer puno lakše prolazim kroz prepreke pri učenju gradiva. Razmišljam pozitivnije i više učim."

Filip Čudić

"Profesori su vrhunski, a predmeti razdvojeni u dva polugodišta što nam jako olakšava učenje. Mislim da je Marul dobra podloga za budući studij."

Luka Gudelj

"Profesori nam dobro objašnjavaju gradivo i uvijek se vrate na dijelove koji su teže razumljivi ako nekome treba. Zavolio sam ići u školu i pisati zadaće, te sam shvatio kemiju i zavolio geografiju."

Sven Stanišić

"U školi su profesori odlični, a matematika mi ide bolje nego u osnovnoj školi."

Vito Prekupec

"Profesori su dobri, nastava počinje u 9.00, a Marul bi preporučila svim prijateljima radi dobrog programa."

Karla Vuković

"Manje sam sramežljiva, imam više motivacije za učenje i aktivnija sam na satu. Školu bih preporučila prijateljima zbog dobre organizacije predmeta na polugodištu i dobrog društva."

Bruna Vuković

"Prijatelju bih preporučio Marul zato jer je atmosfera rada odlična, ima mogućnost ispravka svake ocjene s kojom nisam zadovoljan."

Maks Čečatka

"Škola je u centru, dobivam veliko predznanje za daljnji život. Postao sam više samostalan u učenju i lakše i brže učim."

Jan Majdak

"Profesori su dobri, nastava počinje u 9.00. Gradivo savladavam brže i stekao sam više samostalnosti u učenju."

Borna Hamulka

"Imam vremena posebno se skoncentrirati na svaki predmet. Profesori su jako dobri i znaju raditi s djecom mojih godina."

Luna Katarina Klarić

Naši učenici o Gimnaziji Marul

"Pobijedila sam strah od odgovaranja. Razredi su manji, a profesori su uvijek spremni pomoći ako nešto ne razumijem. Poboljšala sam svoje rezultate iz kemije i geografije."

Dora Blaić

Kontaktirajte nas

Gimnazija Marul
Vodnikova 12
10000 Zagreb

Tel: 01 / 4877-800
Fax: 01 / 4877-808
Mob: 091 4877 235
E-mail: vjavor@gimnazijamarul.hr